Çarşamba, Ocak 11, 2012

Kılıçdaroğlu: Vız gelir tırıs gider

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığının kendisi hakkında hazırladığı dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin konuştu.

Kılıçdaroğlu, ''Fezleke gelmiş, fezleke gitmiş... Bunlar vız gelir tırıs geçer. Yeri zamanı gelirse hapse girmekten de korkmam, yeter ki bu ülkede halkın yanında olmayı sürdürelim. Bunu sürdürdüğümüz sürece hiç çekinmeyelim, çekinmeyeceğiz'' dedi.

Ankara Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen 11. Ulusal Tarım ve Gıda Kongresi'nde konuşan Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin sorunları olan bir ülke olduğunu, demokrasisinde ise kalite eksikliği olduğunu ifade etti.

GA_googleFillSlot("TEXT_REKLAM_ESH");

Kılıçdaroğlu, ''Demokrasi bilinçli bir halk kitlesinin kendi sorunlarına ve ülkenin sorunlarına sahip çıkması demektir. Eğer bizler önce kendi sorunlarımıza, sonra ülkenin sorunlarına sahip çıkarsak ve bu sorunları çözecek iradeye gidip oy verirsek, bilin ki o ülkede demokrasi vardır. İşin özü budur'' dedi.

Çiftçilerin, emeklilerin, işçilerin, toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını dile getirdiğini, CHP'nin de bu sorunların çözümü için onlara destek olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, ''Onların hakkına biz sahip çıkıyoruz ama onlar da AKP'ye sahip çıkıyorlar. Biz bunu anlamakta zorlanıyoruz. Sizden isteğim, 'hepiniz gelin CHP'ye oy verin' diye bir talebim yok. Talebim şu: Sizin sorunlarınızı çözme kararlılığında olan bir parti varsa buna inanıyorsanız, görüşünüzü değiştirin, gidip ona oy verin. Biz bunu yapmıyoruz. Yapmamız gereken ilk işlerden biri bu'' şeklinde konuştu.




yakamoz01

Hiç yorum yok: